Unieke trouwuitnodiging op maat gemaakt

Gefeliciteerd! Jullie graag trouwen! En zijn nu dus op zoek naar dé perfecte trouwuitnodiging die helemaal past bij wie jullie zijn. Jullie denken er aan om iedereen uit het gezin een plekje te geven op de kaart, want hoe mooi is dat? Ook belangrijke gebeurtenissen uit jullie leven verdienen een plek op de trouwkaart zoals de eerste ontmoeting op een bijzondere plek of het gemis van een overleden dierbare. Daarnaast hebben jullie wellicht gezamenlijke interesses waaraan jullie veel plezier beleven zoals natuur en het buiten zijn. Kortom; jullie eigen unieke verhaal vertaald naar een stijlvol ontwerp.

 

Maak de uitnodiging compleet met leuke extra’s!

Uiteraard zijn er veel mogelijkheden om jullie trouwuitnodiging verder compleet te maken. Voeg bijvoorbeeld een inlegvel toe met aanvullende informatie voor de daggasten/avondgasten. Deze kan door middel van een clip worden bevestigd op de achterzijde. Sturen jullie graag vooraf een Save the date kaart naar de gasten om tijdig jullie huwelijk aan te kondigen of denken jullie aan een gepersonaliseerde postzegel? Ook dat is allemaal mogelijk! Ik help jullie daar graag bij.

Geïnteresseerd naar deze trouwkaart met jullie gezin centraal?

Zijn jullie geïnteresseerd in dit ontwerp maar dan aangepast naar jullie gezinssamenstelling en interesses? Neem vrijblijvend contact met me op om te informeren naar de mogelijkheden, kosten en de werkwijze van deze trouwkaart op maat.