Over Renée geeft vorm

Ik ben Renée, 31 jaar en creative designer met een grote passie voor illustratie en grafisch ontwerp. Mooie dingen maken, is wat ik het aller liefste doe.
Uitstekend gevoel voor vorm en kleur, een unieke tekenhand en een verfijnde uitwerking kenmerkt mijn manier van vormgeven. Kleurrijk en vriendelijk, waarmee een zeer breed publiek mee kan worden bereikt.

De projecten waar ik aan werk variëren van huisstijlen tot losse illustraties en ontwerpen op maat. Daarnaast heb ik collectie kaarten voor alle momenten die je exclusief shopt bij Kaartje2go.      

In 2010 heb ik de opleiding Projectleider Interieur/Exterieur, Sint Lucas te Boxtel afgerond. Daaropvolgend heb ik de opleiding Illustratieve vormgeving aan de Academy of Fine Arts and Design te Maastricht gevolgd (diploma behaald in 2014).

Na het behalen van mijn diploma heb ik me vier jaar met veel plezier ingezet als illustrator/grafisch vormgever/beeldmaker bij een lifestylemerk, onderdeel van een bloeiend e-commerce bedrijf.

Kan ik iets moois voor jou maken?

Ben je geïnteresseerd in een samenwerking of heb je een andere vraag?
Neem dan vrijblijvend contact met me op.