Trouwhuisstijl Mediterraan op maat gemaakt voor newlyweds Mark en Lindsay. Warme tinten, bloemen en bladeren in een watercolour stijl, inclusief driehoek als symbool voor het gezin én met gouden accenten. Dat was de briefing die ik van dit koppel kreeg. ‘Een trouwhuisstijl die ons doet denken aan onze favoriete vakantiebestemmingen. Kortom, een trouwhuisstijl die ons datzelfde Mediterraan gevoel geeft en aansluit bij de stijl van onze bruiloft.’ Met vakantiefoto’s en een gezamenlijk Pinterest bord voor het verzamelen van favoriete bloemen, ben ik vervolgens aan de slag gegaan.

Het eindresultaat mag er zijn. Een tikkeltje chique maar ook speels door illustratiestijl watercolour en het touwtje rondom de trouwkaart met kaartje voor de gasten die deelnemen aan de lunch. De rondhoeken en gouden accenten zoals de goudfolie en sluitstickers in hartvorm maken het geheel compleet en geven dat laatste zetje voor het Mediterrane gevoel. Een zeer stijlvol geheel en het áller belangrijkste: helemaal naar de wens van de klant. Happy customer!

Deze trouwhuisstijl bestaat uit; de trouwkaart, extra kaartje voor lunchgasten, naamkaartje, vlaggetje voor gastengeschenk, envelop en bijpassende postzegel. Drukwerk op linnen papier, 350 grams.

 

Een trouwhuisstijl in stijl van jullie bruiloft?
Informeer naar de mogelijkheden!