Momenten op in te lijsten

Een portret op maat helemaal voor jouw geïllustreerd. Puur voor jezelf of voor iemand waar jij veel om geeft. Sommige gebeurtenissen in ons leven zijn zo speciaal dat je ze wilt vastleggen om ze vervolgens altijd bij je te dragen. Dat kan door middel van foto’s, maar zeker ook door middel van een unieke illustratie. Van je gezin met de komst van een zoon of dochter, een dierbaar familielid, een vriendschap óf een gemis van mens of dier. Om in te lijsten op een prominente plek in huis of alleen voor digitaal gebruik, dat is aan jou. Uiteraard kan hetgeen wat je er graag mee wilt doen altijd nog later worden bepaald en alsnog in een gouden lijstje terecht komen.

‘Mooi om als kado te geven én te krijgen! Uniek, handgemaakt en met liefde geïllustreerd!’

Zwangerschapsaankondiging én geboorteaankondiging

Bovenstaande illustratie maakte ik toen wij onze eerste dochter verwachtten. Vervolgens deelde ik dit mooie nieuws met vrienden en kennissen via social media. Ook heb ik deze illustratie als foto afgedrukt en heb ik deze terug laten komen in het babyboek van onze dochter Lieve. Uiteraard maken we deze illustratie op hoge kwaliteit zodat deze ook als poster af te drukken is. ‘Je geboortekaartje is met deze illustratie ook al compleet!’ was wat ik veel hoorde toen mensen deze tekening zagen. En inderdaad, een illustratie als deze kan ook heel mooi en eenvoudig zijn voor op een geboortekaartje. Plaats de illustratie op een witte achtergrond, de naam van jullie kindje in een stijlvol lettertype erbij en je hebt een prachtig én uniek geboortekaartje.

Kosten portret op maat

De kosten voor een portret zijn geheel afhankelijk van je wensen. Wil je alleen het gezicht geportretteerd hebben, of de personen ten voeten uit zoals bovenstaande afbeeldingen? Wil je de namen er bij hebben geïllustreerd met eventueel een datum? Of zelfs wat illustraties rondom het portret om jullie trouwlocatie uit te lichten? Wil je aan de illustratie een goudfolie laag toegevoegd hebben voor nét dat beetje extra? Alles is mogelijk. Kosten zijn vanaf €65,00. Voor een vrijblijvende prijsopgave neem dan contact met me op via het contactformulier.