Kaarten op maat

Kaarten op maat geïllustreerd ter aankondiging van een geboorte, huwelijk of een verjaardag om te versturen naar vrienden, familie of kennissen. Het blijft het áller leukst om per post een kaart te ontvangen of te versturen. Helemaal uniek voor jullie gemaakt en daardoor ook de enige in zijn soort. In stijl van jullie bruiloft of in stijl van bijvoorbeeld de kinderkamer. Het is een aandenken voor later. Dat maakt het bijzonder en is het bewaren waard. En ik maak de kaarten zo, dat ze ook prima in een mooie lijst aan de muur kunnen. Kleine kunstwerkjes noem ik ze, met liefde gemaakt.

Een kaart op maat voor jou?

Heb ik jullie met bovenstaande ontwerpen enthousiast gemaakt voor een kaart op maat geïllustreerd? En kan ik een kaart maken voor een geboorte, verjaardag of huwelijk? Ook op zakelijk vlak kan een kaart een mooi gebaar zijn om te delen met klanten en/of zakenrelaties. Deel dan jullie ideeën met mij, voor een vrijblijvende offerte. Ik kan niet wachten voor jullie aan de slag te gaan!

Aanvragen Home